26 februari 2020
måndag, 10 februari 2020 12:59

Optimal flyttar fram positionerna i Uppsala

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Emma Walheim (bilden) som Leasing Manager innebär att Optimal växer i Uppsala. Hon är utbildad fastighetsmäklare från högskolan i Gävle och har arbetat som mäklare i Uppsala. Hon har även varit uthyrare på Uppsalahem. Närmast kommer Emma Walheim från Lernia där hon som Commercial Property Manager arbetat med inhyrning. Hon kommer att öka och utveckla Optimals närvaro i Uppsala och hennes första uppdrag är att arbeta med Optimals uppdrag i Gottsunda.

– Vi ser en efterfrågan på våra tjänster i Uppsala och i och med vårt engagemang gällande utvecklingen av Gottsunda Centrum tar vi tillfället i akt att flytta fram våra positioner på en spännande marknad, säger Dominika Andræ, partner på Optimal.

– För mig är det otroligt spännande att få vara med att utveckla ett konsultbolag inom fastighetsutveckling, efter ett antal år som såväl mäklare och som uthyrare i Uppsala, säger Emma Walheim. Med mitt breda kontaktnät bland såväl fastighetsägare som möjliga hyresgäster ska det bli spännande att jobba med att sätta Optimal på kartan i Uppsala.

Optimal är ett konsultbolag på den svenska fastighetsmarknaden som utvecklar och förädlar kommersiella handelsplatser, stora som små. Bolagets ägare har samtliga mångårig erfarenhet av att utveckla köpcentrum, handelsfastigheter, stadsdelar liksom  andra handelsplatser. I produktportföljen ingår analys, fastighetsutveckling, stadsdelsutveckling, konceptutveckling, uthyrning samt centrumledning.