28 januari 2020
fredag, 06 december 2019 13:17

Castellum hyr ut 2.200 kvm i Hyllie, Malmö

Skrivet av 

 

Castellums Mässhallen 2 i Hyllie omfattar totalt 7.300 kvm kontorsytor i åtta plan.

 

 

Under våren 2020 flyttar Tunstall sitt nordiska huvudkontor till Hyllie, Malmö. Castellum hyr ut cirka 2.200 kvm på Hyllie Boulevard 10.

Tunstall utvecklar och tillhandahåller teknikbaserade lösningar för vård och omsorg. Företaget är verksamma i 17 länder över hela värden och det nordiska huvudkontoret ligger i Malmö. Under våren 2020 flyttar det nordiska huvudkontoret till nyrenoverade och moderna kontorslokaler i Hyllie.

– Flytten till Hyllie innebär ett stort lyft för Tunstall Nordic AB. Vi får moderna och ändamålsenliga lokaler samt ett synligt, centralt och lättillgängligt läge. Med närheten till tågförbindelser och Köpenhamns flygplats Kastrup underlättas kommunikationen för våra kunder, partners och medarbetare väsentligt. Vi ser mycket fram emot att flytta till Hyllie och arbetar nu med att designa våra lokaler och förbereda inflyttningen, berättar Johanna Thulesius, marknadschef på Tunstall.

– Vi tycker att det är fantastiskt roligt att Tunstall väljer att flytta till våra fina lokaler i Hyllie. Jag är övertygad om att det kommer ge dem det lyft de önskar och vi hälsar dem varmt välkomna, säger Christel Zaar, uthyrare på Castellum i Malmö.