Skriv ut denna sida
fredag, 29 november 2019 15:27

Tobias Lundberg utsedd till vice vd för MVB Öst

Skrivet av 

 
Styrelsen i MVB har utsett Tobias Lundberg (bilden) som vice vd i MVB Öst. Han är civilingenjör väg- och vattenbyggnad vid KTH och har har arbetat i olika befattningar inom MVB i mer än 15 år, de senaste tre åren som entreprenadchef i Stockholm. Tobias Lundberg har varit ledamot i bolagets ledningsgrupp sedan 2004.

– Tobias behärskar både helheten och detaljerna inom entreprenadbranschen och känner marknaden och kunderna väl. I och med sin erfarenhet av hela byggprocessen i kombination med förståelse för affären, är Tobias en bra kandidat till att axla rollen som vice vd. Jag är mycket glad att Tobias vill ta ett större ansvar för MVB:s utveckling framåt, säger Per Ununger, vd för MVB Öst AB.

– Jag tackar för styrelsens förtroende och ser fram emot att fortsätta utveckla våra affärer och kundrelationer. MVB har renommé att vara ett byggföretag som sätter kvalitét och erfarenhet i främsta rummet. Det kommer jag fortsatt värna om, liksom den familjära känslan vår företagskultur bygger på, säger Tobias Lundberg.

Tobias Lundberg tillträdde som vice vd i MVB Öst i samband med ett styrelsemöte under torsdagen.

MVB grundades på 60-talet och är i dag ett av Sveriges största privatägda byggföretag. Bolaget omsatte cirka 2,7 Mdr kr år 2018 med ett resultat om cirka 101 Mkr och tillgångar om cirka 979 Mkr.

Senaste från Redaktionen