Skriv ut denna sida
tisdag, 19 november 2019 13:59

Li Cederwall Frizzo, ny chef på Einar Mattsson

Skrivet av 

 
Rekryteringen av Li Cederwall Frizzo (bilden) innebär att hon blir ny affärsutvecklingschef inom Einar Mattsson projekt AB. Hon kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp. Li Cederwall Frizzo kommer närmast från Heimstaden där hon haft rollen som affärsutvecklingschef inom Heimstaden Projektutveckling AB.  

– Li har en bred erfarenhet från den här delen av branschen och med henne som chef för affärsutvecklingsteamet får vi in en viktig kugge för att kunna förvärva långsiktigt kvalitativa och lönsamma projekt, säger Peter Svensson, vd för Einar Mattsson Projekt AB

– Storstockholm behöver fortsatt nya bostäder som också tillför positiva värden till en plats, precis så som Einar Mattsson utvecklar sina bostäder. Så jag ser verkligen fram emot att få börja bidra med nya projekt till projektportföljen, säger Li Cederwall Frizzo, tillträdande affärsutvecklingschef på Einar Mattsson Projekt AB.

 

Utöver sina erfarenheter från Heimstaden har Li Cederwall Frizzo en bred erfarenhet från branschen. Hon har bland annat arbetat på Ikano som analyschef och  eftermarknadschef, men även på SMÅA som arbetschef och affärsutvecklare. Hon har en masterexamen i ekonomi och handelsrätt från Uppsala Universitet.


Senaste från Redaktionen