Skriv ut denna sida
onsdag, 13 november 2019 12:19

CLS köper i Harrow

Skrivet av 

 

Kontorsfastigheten One Six Six, omfattar 3.220 kvm, belägen på College Road i Harrow, ungefär 10 mil nordväst om centrala London.

CLS köper kontorsfastigheten One Six Six, belägen på College Road i Harrow, för 13,8 MGBP, cirka 162,9 Mkr, exklusive kostnader. Tillträdet förväntas ske i januari 2020.


One Six Six omfattar 3.220 kvm modernt kontor i Harrow. Fastigheten är för närvarande uthyrd till åtta företag med en genomsnittlig löptid för hyresavtalen  om 4,8 år. One Six Six har en initialavkastning om 7,1 procent och ett starkt kassaflöde. Byggnaden totalrenoverades 2016 med en bilparkering i källaren med 77 parkeringsplatser.


Harrow är ett etablerat centrum som ligger ungefär 10 mil nordväst om centrala London och fastigheten One Six Six ligger cirka fem minuters promenad från tågstationen Harrow-on-the-Hill. Harrow har utmärkta transportförbindelser till London Marylebone på 18 minuter och med tunnelbanan som når Baker Street på 20 minuter.


Fredrik Widlund, verkställande direktör för CLS, säger i en kommentar:
– Den här fastigheten passar bra för vår brittiska portfölj eftersom vi redan äger ett antal fastigheter i det västra Londonområdet, inklusive Hygeia på College Road i närheten där vår förvaltning har visat sig vara mycket framgångsrik. Vi tror att Harrow har betydande möjligheter för tillväxt i Stor-London där vi är väl positionerade. Vi fortsätter att leta efter förvärvsmöjligheter på våra viktiga marknader som uppfyller våra investeringskriterier.

Senaste från Redaktionen