19 november 2019
måndag, 21 oktober 2019 13:16

ByggPartner bygger vidare med Danvikshem

Skrivet av 

 

Flygfoto över Danvikshem i Nacka innan ByggPartner uppförde projekten södra Slänten och övre Varis.

 


Nu är ombyggnationerna av A-huset och G-huset på Danvikshem i Nacka påbörjade. I oktober byggstartades projektet som vi pressmeddelande i slutet av 2017.  Projektet är att i partnering tillsammans med stiftelsen Danviks hospital där vi skall tillgänglighetsanpassa huskropparna A med 30 vårdboende och G med 58 vårdboende. Lägenheterna kommer att byggas om, nya installationer kommer att göras med ett nytt fläktsystem samt att ni planlösning är framtagen, mindre åverkan kommer också göras på den K märka fasaden. Delar av huskropparna kommer samtidigt att vara i drift under produktionen.

I september avslutades nybyggnadsprojekten på Danvikshem där vi uppfört 2 nya huskroppar, Södra slänten med 36 lägenheter som ligger i sluttningen mot söder och Övre Varis med 30 lägenheter i sluttningen mot norr.

ByggPartner är ett renodlat byggföretag som verkar i Stockholm/Mälardalen och Dalarna. Bolaget finns representerade i Borlänge, Avesta, Hedemora, Falun, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna och Västerås. ByggPartner har cirka 440 medarbetare och omsatte drygt 1,6 Mdr kr år 2018. ByggPartner är noterade på Nasdaq First North Premier och aktien handlas med kortnamn BYGGP.