29 maj 2020
torsdag, 29 augusti 2019 10:14

Profi Fastigheter hyr ut 1.300 kvm i Bredden

Skrivet av 

 

Takcentrum Sverige AB ska hyra 1.300 kvm butikslokaler i Profis fastighet på Breddens västra sida av E4.

 


Profi Fastigheter hyr ut 1.300 kvm butikslokaler till Takcentrum i Bredden. Takcentrums etablering kompletterar och stärker Breddens utbud inom segmenten hem, fritid och bygg ytterligare. Tillträde sker under september 2019.

 

Takcentrum Sverige AB, som är en komplett leverantör inom tak och tätskikt, växer och etablerar sin andra enhet i Stockholmsområdet genom att hyra 1.300 kvm butikslokaler i Profis fastighet på Breddens västra sida av E4. Uthyrningen ligger i linje med Profis strategi att skapa norra Stockholms ledande kluster av verksamheter inom hem, fritid och bygg i Bredden. Övriga verksamheter är bland annat Bauhaus, Mio Möbler, Jysk, Marbodal, Folkpool, Sveafönster och Kakeldax. Under 2020 kompletteras utbudet dessutom med ett Biltema-varuhus.

 

Mathias Björkman, chef aktiv förvaltning på Profi Fastigheter, säger:

– Takcentrum är ett välkommet tillskott i Bredden och kompletterar på ett utmärkt sätt övriga verksamheter på den västra sidan om E4:an. Nu har vi i stort sett inga vakanta handelsytor kvar varför vi ser över hur vi kan utveckla beståndet ytterligare för att skapa fler attraktiva butikslokaler.

 

Bredden är beläget utmed E4:an mellan Stockholm och Arlanda, och omfattar närmare 200.000 kvm kontor och handel. Idag arbetar cirka 3.000 personer i Bredden och företagen i området står för 30 procent av den totala lönesumman som betalas ut i Upplands Väsby kommun. Profi Fastigheter driver ett omfattande utvecklingsarbete för platsen i syfte att skapa en levande stadsdel där människor bor, lever och arbetar.