25 februari 2020
fredag, 23 augusti 2019 17:59

Thomas Petersen, ny Commercial Manager på Logicenter

Skrivet av 

 Rekryteringen av Thomas Petersen (bilden) innebär att Logicenters stärker teamet för fortsatt tillväxt. Thomas Petersen ansluter till Logicenters danska team som Commercial Manager med 27 års erfarenhet i logistikbranschen.

 

Logicenters befinner sig i en expansionsfas och växer både organisatoriskt och med fastighetsinnehav. Han tillträder rollen som Commercial Manager och kommer ansvara för affärsutvecklingen i Danmark.

 

– Jag har själv samarbetat med Logicenters som kund och vet hur konkurrenskraftig verksamheten är. Det är ett kompetent team, snabba processer och en flexibel affärsmodell, vilket är framgångsnycklar inom logistik. Nu ser jag fram emot att bidra till att Logicenters är det självklara valet i Danmark genom att hitta bra lösningar för potentiella kunder och hjälpa befintliga kunder att växa med oss, säger Thomas Petersen.

 

Thomas Petersen har varit verksam i logistikbranschen under 27 års tid. Han har en bakgrund hos Kuehne & Nagel, varit Operational Manager hos Singapore Airlines Cargo och Scandinavian General Manager hos Worldwide Flight Services. Närmast kommer Petersen från CBRE där han hade rollen som direktör för rådgivning och transaktionstjänster.

 

– När jag träffade Thomas förstod jag direkt att han skulle vara en bra tillgång hos Logicenters. Han har gedigen erfarenhet, stort nätverk och en god förståelse för våra affärer. Genom att knyta viktiga personer till oss bibehåller vi konkurrenskraft vilket borgar för fortsatt tillväxt. Jag är stolt över att Thomas valt att bli en del av vårt team och ser fram emot att ta verksamheten i Danmark till nästa steg med honom, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head of Logicenters.

 

Logicenters är en ledande utvecklare och ägare av moderna logistikanläggningar i Norden med närvaro i Sverige, Danmark, Norge och Finland och över 1,7 miljon kvm logistikutrymme. Logicenters utvecklar, bygger om och äger moderna logistikanläggningar på de viktigaste platserna i regionen. Logicenters bildades av NREP år 2015.