13 november 2019
torsdag, 22 augusti 2019 19:45

Slutsålt för Veidekkes projekt i Lund/Staffanstorp

Skrivet av 

 

Veidekke har sålt 147 bostadsrätter i Lund och 31 radhus i Staffanstorp till priser mellan 1,1 och 2,95 Mkr.


Under sommaren har Veidekke Bostad sålt samtliga bostäder i projekten Central Park och Vikhems trädgårdar. Central Park i Lund består av totalt 147 lägenheter och de första hushållen flyttade in redan i juni. Vikhems trädgårdar i Staffanstorp består av 31 radhus som är under uppförande och i detta projekt kommer de första hushållen att flytta in i juni 2020.

 

– Det känns givetvis fantastiskt att vi nu har sålt alla bostäder i både Central Park och Vikhems trädgårdar. Vi har haft ett stort intresse sedan start och trots en tuff marknad generellt har försäljningen fortskridit enligt plan, säger Karin Schening, försäljningschef region Syd på Veidekke Bostad

 

Lägenheterna i Central Park har en boyta om 33-70 kvm som fördelar sig på 1-3 rum och kök. Priset för bostäderna har varierat mellan 1,1 Mkr – 2,95 Mkr kr per lägenhet. Radhusen i Vikhems trädgårdar är cirka 119 kvm stora och har fem rum och kök. Priset för radhusen var mellan 2,2 och 2,7 Mkr.  Alla hus har en egen trädgård och en gemensam bilfri innergård som delas med grannarna.

 

– Vi ser att det finns en fortsatt stor efterfrågan på prisvärda, moderna och yteffektiva bostäder med närhet till natur och goda kommunikationer. Här har vi kunnat möta det som efterfrågats på marknaden på ett bra sätt och det har varit en viktig aspekt i att vi kunnat sälja dessa bostäder på så kort tid, säger Karin Schening.