18 oktober 2019
måndag, 05 augusti 2019 07:44

Bygga Bostäder klara med 45 bostäder i Nyköping

Skrivet av 

 

Projektet BRF Brandholmen i Nyköping ska omfatta totalt 173 bostadsrätter om två till fyra rum och kök och där 90 bostadsrätter, 40 radhuslägenheter och 45 lägenheter i punkthus, nu har har färdigställts i etapp 1 och 2.

 


CHR Bygga Bostäder som nu genomgår en företagsrekonstruktion kämpar vidare. Se länk. Nu meddelar bolaget att det i slutet av juni var inflyttning för andra etappen i BRF Brandholmen i Nyköping med 45 bostadsrätter. Totalt kommer 173 bostadsrätter att färdigställas i området.

 

Projektet består av totalt 173 bostadsrätter om två till fyra rum och kök där samtliga hus är utrustade med hiss. Alla lägenheter är väl tilltagna med öppen planlösning och ljus inredning av hög kvalité. Bostäderna har antingen individuella uteplatser eller stora balkonger. Brandholmen ligger havsnära strax öster om centrala Nyköping

 

– Detta är vår andra etapp av flerbostadshus som vi har färdigställt i Nyköping, där Bygga Bostäder tidigare byggt 40 radhuslägenheter och 45 lägenheter i punkthus. Nästa etapper om 83 lägenheter väntas ha tillträde under nästa år. Vi är glada att se hur nöjda köparna är att få tillträde till sina nya hem och uppleva de fina lägenheterna, säger bolagets tillförordnade vd Bertil Rydevik.