1 juni 2020
fredag, 28 juni 2019 09:12

SATS och Workaround till Ursvik Entré

Skrivet av 

 

Cushman & Wakefield är rådgivare i uthyrningen av Ursvik Entré, också känd som Bankhus 90, en fastighet om 60.000 kvm, ägd av Nordisk Renting.Ursvik Entré i Rissne norr om Stockholm börjar nu fyllas och i dagsläget är cirka 15.000 kvm uthyrt. Redan i sommar skapar Workaround dynamiska och flexibla kontorslösningar för små- och medelstora företag. Träningskedjan SATS har tecknat ett tioårigt hyresavtal och kommer efter årsskiftet att öppna ett gym om 2.000 kvm i den publika delen av byggnaden. Ursvik Entré, också känd som Bankhus 90, ägs av Nordisk Renting och med Cushman & Wakefield som rådgivare i uthyrningen.

– Vi hälsar både Workaround och SATS välkomna till Ursvik Entré och gläds åt att byggnaden och området får nytt liv. Vårt goda samarbete med Sundbybergs stad och näringsliv andas framtidstro, säger Caroline Bertlin, vd för Nordisk Renting.

Med sin närhet till kommunikationer samt byggnadens flexibilitet, storlek och välkända profil är Ursvik Entré ett spännande uthyrningsobjekt där SEB redan finns i en del av fastigheten och Ambulanssjukvården i Storstockholm AB (AISAB) flyttar in till hösten. Fastigheten omfattar totalt 60.000 kvm.

I och med SATS och Workaround tillförs närområdet både nya arbetsplatser men också tillgängliga servicefunktioner.

– Vi är mycket nöjda med den kommande etableringen i Ursvik Entré. Vi tror på fastigheten och den pågående utvecklingen i området, säger Christian Mannerstråle, Nordic Development Manager på SATS.

– Ursvik Entré med sin unika byggnad samt flexibilitet skapar en plattform i de växande norra delarna av Stockholm som Workaround behöver i vår fortsatta expansion. Vi har redan inlett dialoger med företag om att hyra kontor i huset. Portarna slås upp i augusti. Utöver kontorsplatser, kontorsrum och egna kontor med full service kan vi också erbjuda utrymmen för konferenser, utställningar och event, inklusive en påkostad hörsal för 200 personer, säger Andreas Broryd, Co-founder Workaround.