9 december 2019
torsdag, 20 juni 2019 09:03

Stordalen ska hyra ut 32 bostäder i Urban Escape

Skrivet av 

 

Det är i en fastighet på Regeringsgatan 21 som Strawberry Living ska hyra ut 32 företagslägenheter och ej på taket till Urban Escape, enligt en uppgift till Fastighetsaktien av Marcus Hallberg, presskontakt på AMF Fastigheter.

 AMF Fastigheter ingår avtal med Strawberry Living AB om del av fastigheten på Regeringsgatan 21 i Urban Escape om att i fastigheten skapa 32 små lägenheter, om totalt 1.800 kvm.

 

Lägenheterna ska förmedlas av Strawberry Living AB som företagslägenheter. AMF Fastigheter vill med avtalet ytterligare främja den dynamiska företagskulturen inom Urban Escape genom att erbjuda hyresgäster och potentiella hyresgäster en möjlighet till korttidsboende och arbete i Stockholms city.

 

Strawberry Living AB startades 2017 när Petter Stordalen blev majoritetsägaren i bolagen Företagsbostäder AB och Personalbostäder AB. Bolagets affärsidé är att leverera företagsboenden och lösa kunders bostadsbehov. Bolaget är idag störst på den svenska marknaden när det gäller företagsboenden. I dagsläget omfattar verksamheten uthyrning av cirka 2.200 lägenheter på 8 orter i Sverige. Ytterligare cirka 1.000 företagslägenheter ska skapas de kommande åren.

 

Nordic Choice Hotels, ägt av Stordalen, driver två hotell i Urban Escape: At Six och Hobo. SF