29 maj 2020
onsdag, 19 juni 2019 17:25

Newsec får prestigefyllt uppdrag av Aberdeen

Skrivet av 

 

Mattias Johansson, chef för Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

 Newsec har tecknat ett omfattande förvaltningsavtal med Aberdeen Standard Investments avseende deras totala fastighetsportfölj om cirka 300.000 kvm i Sverige. Upphandlingen har skett i konkurrens, med stort fokus på att hitta en förvaltningspartner som matchar Aberdeen Standard Investments höga krav på kvalitet och lokal närvaro för ett fastighetsbestånd i ständig förändring.

 

Avtalet består av en helhetslösning inom förvaltningsområdet med ekonomisk-, kommersiell- och teknisk förvaltning med start 1 oktober.

 

– Jag är mycket stolt över detta nya uppdrag och ser fram emot ett utvecklande samarbete tillsammans med Aberdeen Standard Investments. Vår erfarenhet av att framgångsrikt förvalta fastigheter inom samtliga segment och på flera orter har varit en styrka i denna upphandling och ett kvitto på att vår organisation kan ta sig an stora uppdrag med hög komplexitet, säger Mattias Johansson, chef för Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

 

Aberdeen Standard Investments portfölj består av fastigheter inom segmenten handel, kontor, logistik och bostad i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.