Skriv ut denna sida
tisdag, 18 juni 2019 11:32

Trophi utvecklar Arninge Station

Skrivet av 

 

Lidl och Systembolaget blir grannar vid Arninge Station.

 Trophi Fastighets AB bygger Arninge Station i Täby, vilket blir navet i Arninge Handelsområde. Klart är att Systembolaget, XXL och Coop får nya stora lokaler, och som tidigare kommunicerats väljer Blomsterlandet och flera andra starka varumärken att etablera i området.

Nyligen tecknades även avtal med Lidl och Lekia, vilket ytterligare stärker handelsplatsen. Uthyrningen av Arninge Station sker i samarbete med Herde Förvaltning som är specialiserade på utveckling och förvaltning av handelsplatser.

Lidl etablerar en modern butik på cirka 1.200 kvm vid Arninge Station. Butiken, som öppnar under hösten 2020, ska miljöcertifieras till Miljöbyggnads nivå silver för att säkerställa Trophi Fastighets ABs högt ställda mål på minskad miljöbelastning.

Utvecklingen av Arninge Station kommer att innehålla totalt cirka 35.000 kvm handel tillsammans med service och ett nytt resecentrum för Roslagsbanan. Därtill byggs en ny infart för kunder, en bussterminal, en stor pendlarparkering och laddstationer för elbilar. Totalt planeras 760 nya parkeringsplatser, varav 200 garageplatser för pendlare och laddstationer för elbilar.

Senaste från Redaktionen