1 juni 2020
måndag, 17 juni 2019 14:10

New Property Retail & Development rivstartar

Skrivet av 

 

Sofia Petzelius, vd & partner på New Property Retail & Development.


New Property har haft en flygande start med sin nya satsning på Retail som resulterat i flera nya uthyrningar.

 

Östermalmstorg får nytt liv då New Property Retail & Development har hyrt ut cirka 1.000 kvm till hotell MAY som öppnar under ett nytt varumärke. Vidare har New Property hyrt ut 185 kvm till Sushi Yama och i hörnan Sibyllegatan/Östermalmstorg öppnar hamburgerkedjan Brödernas.

 

Sofia Petzelius, vd & partner på New Property Retail & Development, ser stora möjligheter inom retail. Hon säger:

– Det är högt tryck och mycket aktivitet på marknaden.

 

Utanför Stockholm har New Property hyrt ut cirka 855 kvm i Tullinge C till Matöppet och cirka 1.200 kvm till Nordic Wellness på Storgatan i Södertälje Centrum.

 

– Vi har länge letat efter rätt läge i Södertälje och är väldigt nöjda med det professionella bemötande vi fått av New Property genom hela processen, säger Magnus Wilhelmssson, vd för och ägare till Nordic Wellness, Sveriges största gymkedja.

 

New Property bildades under 2013 med visionen att hjälpa fastighetsägare i alla värdeskapande led från uthyrning till transaktion. Inom segmentet uthyrning är vi idag en av Sveriges största konsulter. Totalt omsätter koncernen över 80 Mkr med över 20 anställda. Bolaget värdesätter snabb och enormt hög servicegrad med helhetslösningar för sina kunder.