18 oktober 2019
onsdag, 05 juni 2019 09:08

Cushman & Wakefield satsar på Occupier Services

Skrivet av 

 

Occupier Services utökar teamet med Jeanette Henningsson, t v och Susanne Brile, t h.Cushman & Wakefield fortsätter att förstärka affärsområdet Occupier Services och anställer nu två nya medarbetare. Occupier Services har den senaste tiden expanderat genom både nationella och internationella kunder och nu utökas teamet ytterligare med Jeanette Henningsson, som har mångårig erfarenhet från tech– och spelbranschen, däribland DICE, i roller inom hyresgästrådgivning samt inom bygg- och flyttprojektledning. Närmast kommer hon från en roll som Leasing Manager på Systembolaget.

 

Jeanette Henningsson säger:

– Jag ser fram emot att jobba i en mycket professionell och framgångsrik organisation. Att hjälpa kunder att hitta rätt lokal för deras verksamhet och sedan se till att den anpassas rätt, är något jag verkligen brinner för.

 

Susanne Brile har anställts som administratör till affärsområdet Occupier Services. Hon kommer närmast från JM@home AB och hon har tidigare arbetat hos Deloitte och Svensk Fastighetsförmedling.

 

Rekryteringarna är ett sätt för Cushman & Wakefield att svara mot en marknad i stort behov av kreativa och kraftfulla lösningar och möta den växande kundskaran med flexibla lösningar och ännu fler kompetenta talanger.

 

Bob Gustafsson, Head of Tenant Representation, säger:

– Vi ser en fortsatt stark efterfrågan av våra tjänster på marknaden där företag i allt större utsträckning söker maximal flexibilitet i sina hyresavtal samtidigt som lokalen är ett kraftfullt verktyg att attrahera framtidens talanger. De stora och framgångsrika projekt vi genomför för våra kunder tillför extra energi, vilket i kombination med ny kompetens från nya medarbetare ytterligare bidrar till vår fortsatta utveckling och tillväxt. Vi hälsar Jeanette och Susanne varmt välkomna till teamet.