20 oktober 2019
onsdag, 24 april 2019 12:00

Tre nya hyresgäster i Sickla Front

Skrivet av 

 

Sickla Front omfattar tre byggnader om drygt 35.000 kvm uthyrbar yta och ligger där Hammarby Sjöstad möter Sickla.

 


Atrium Ljungberg har tagit in ytterligare tre hyresgäster på totalt 1.800 kvm i Sickla Front i Nacka. IT-företaget SecMaker har redan flyttat in i 700 kvm och begravningskedjan Klarahill med dotterbolaget Verahill och omsorgsföretaget Livihop etablerar sina huvudkontor i maj på 650 kvm respektive 450 kvm. De har alla tre förenklat inflyttningen med hjälp av Atrium Ljungbergs koncept Xtra, en inflyttningsservice som sätter hyresgästen i kontakt med beprövade leverantörer, exempelvis IT, larm och inredning.


– Det är glädjande att så många företag väljer Sickla för sina nya kontorsetableringar. De blir grannar med etablerade globala företag som Atlas Copco, Epiroc, Intrum Justitia och Stora Enso, säger Camilla Waxin, Office Leasing Manager på Atrium Ljungberg.


Sickla Front omfattar tre byggnader om drygt 35.000 kvm uthyrbar yta och ligger där Hammarby Sjöstad möter Sickla. Två av byggnaderna invigdes i oktober ifjol då bland annat Domstolsverket, Yamaha och Vroom flyttade in. Samtliga tre byggnader är miljöcertifierade med Breeam excellent och fungerar också som pilot för Atrium Ljungbergs inflyttningsserviceprojekt Xtra. Intill kontorsbyggnaderna finns ett parkeringshus om 14.000 kvm.