Skriv ut denna sida
torsdag, 11 april 2019 13:10

Cushman & Wakefield tar Sail Racing till Nacka

Skrivet av 

 

Uthyrningen till Sail Racing är den andra på kort tid som Cushman & Wakefield har bistått Oscar Properties med i Nacka Strand.

 

 

Det svenska seglarmärket Sail Racing väljer Nacka strand när de etablerar ett nytt showroom i Stockholm. Med huvudkontoret kvar på västkusten öppnar det innovativa klädmärket en ny filial i Stockholm. Uthyrningen till Sail Racing är den andra på kort tid som Cushman & Wakefield har bistått Oscar Properties med i Nacka Strand. Lokalernas inramning precis vid kajkanten och med utsikt över havet förstärker den känslan av varumärket som Sail Racing vill lyfta fram.

 

Jessica Gräsberg, Leasing Manager på Cushman & Wakefield säger:

– Vi har den senaste tiden sett att det ställs allt högre krav på att valet av lokaler ska spegla företagets varumärke och samtidigt bidra till att attrahera kompetenta medarbetare. Sail Racing är ett gott exempel på när dessa höga krav leder till en perfekt matchning. Närheten till vattnet passar perfekt och Sail Racing kommer dessutom att bidra till att förstärka den redan nu marina känslan i området.

 

Nacka strand är en snabbväxande stadsdel som på kort tid har attraherat många nya företag och boende. Närheten till naturen, utsikten över havet och Stockholms inre skärgård samt tillgången till nya bostäder, kontorslokaler och mötesplatser erbjuder en livfull miljö att bo, arbeta och leva i.

 

Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51.000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder dollar och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster.

 

Senaste från Redaktionen