1 juni 2020
fredag, 29 mars 2019 10:59

ABG Sundal Collier hyr 2.800 kvm i Urban Escape

Skrivet av 

 

Med uthyrningen till ABG Sundal Collier är 70.000 kvm uthyrda i Urban Escape.

 


 

Ett avtal har tecknats med ABG Sundal Collier om 2.800 kvm kontorsyta i den nybyggda fastigheten i Urban Escape vid Regeringsgatan/Hamngatan. Den nordiska investmentbanken ABG Sundal Collier blir granne med företag som EQT, Kindred och Microsoft.

 

– Det känns väldigt kul att välkomna AGB Sundal Collier till Urban Escape. Kvarteret förstärks därmed med ytterligare ett framgångsrikt och intressant bolag som passar väl in i Urban Escape. Med denna uthyrning är hela 70.000 kvm kontorsytor uthyrda, säger Mats Hederos, vd för AMF Fastigheter.

 

Visionen för AMF Fastigheter är att skapa stadsrum där människor och företag vill vara och verka. Med projektet Urban Escape, ett av de största stadsutvecklingsprojekten sedan 1970-talet, manifesteras detta genom att området redan idag är hem för Sveriges främsta tillväxtföretag.

 

– Projektet Urban Escape är ännu inte avslutat, men jag är väldigt nöjd över det fina gensvar vi har fått. Platsen och fastigheterna är unika, men det är hyresgästerna som skapar atmosfären, konstaterar Niklas Haglund, projektchef Urban Escape.

 

– Jag är väldigt glad över att ABG Sundal Collier kommer att flytta till Urban Escape 2020. Den innovativa känslan i området och den framåtanda som finns här passar oss bra då vi är en modern och snabbfotad investmentbank som brinner för att göra affärer, säger Jonas Ström, Sverigechef för ABG Sundal Collier.

 

ABG Sundal Collier flyttar från fastigheten Europahuset, Hammaren 15, som ägs av AMF Fastigheter på Regeringsgatan 65.

 

AMF Fastigheter arbetar för att driva stadsutveckling och tillväxt i Stockholm i dialog med alla sina hyresgäster. Genom att verka för inkluderande miljöer, grönområden och en hög servicenivå skapas ett levande city för hyresgäster, besökare och turister.