23 augusti 2019
tisdag, 22 januari 2019 09:27

Carola Lavén lämnar NCC för Castellum

Skrivet av 

 


 


Carola Lavén (bilden) lämnar NCC som chef för NCC Property Development senast den 1 augusti 2019 för att rekryteras som vice vd och investeringsdirektör i Castellum. Hon kommer att ingå i Castellums koncernledning samtidigt som hon lämnar koncernledningen i NCC.

 

– Det känns fantastiskt roligt att få in den stora och internationella kompetens Carola Lavén besitter till Castellums koncernledning. Vi kommer nu ha en större kapacitet att fortsätta växa med allt större investeringar och projektportfölj samt ta ett samlat Nordiskt grepp kring portföljens utveckling. Carola får det samlade ansvaret för att strategisk ansvara för portföljens utveckling samt att leda projekt såväl som transaktionsverksamheten för koncernen, säger Henrik Saxborn, vd för Castellum AB.

 

Carola Lavén har mer än 20 års erfarenhet inom fastighetsvärlden, innan rollen som Affärsområdeschef för NCC Property Development, har hon även haft ledande roller på Atrium Ljungberg, Ljungberg-Gruppen, Drott och Skanska samt styrelseerfarenhet från olika uppdrag.

 

–Jag ser fram emot att få bidra till Castellums ambitiösa tillväxtresa och långsiktiga aktieägarvärde. Jag hoppas kunna tillföra ytterligare bredd och kompetens samt ett internationellt perspektiv till verksamheten, säger Carola Lavén.

 

Carola Lavén kommer att ingå i Castellums koncernledning och hon tillträder sin nya tjänst senast 1 augusti 2019.