21 mars 2019
måndag, 19 november 2018 12:30

Stendörren avtalar i Point Nacka

Skrivet av 
alt
Stendörrens projektfastighet Point Nacka genomgår en omfattande förädling och får modernisade ytor på bottenvåningen, en ny entré och ett nytt garage. Sedan tidigare är Nacka Energi hyresgäst i Point Nacka och efter uthyrningen till Nacka Vatten och Avfall återstår endast en vakans på 500 kvm i fastigheten.


Stendörren Fastigheter AB har tecknat ett tioårigt hyresavtal med det kommunala bolaget Nacka Vatten och Avfall AB avseende nya verkstads- och kontorslokaler i konceptfastigheten Point Nacka på Ryssviksvägen 2 i Nacka. Hösten 2019 beräknas Nacka Vatten och Avfall flytta in i de nyrenoverade och skräddarsydda lokalerna om drygt 2.800 kvm.
    

– Vi är väldigt glada över att Nacka Vatten och Avfall valt Stendörren och Point Nacka. Vi ser att många företag har behov av moderna verksamhetslokaler i ett bra kommunikationsläge i Nacka, vilket visar att vi tänkt rätt med denna konceptfastighet, säger Maria Mastej, affärsutvecklingschef på Stendörren.
    

– Vi har höga förväntningar på våra nya lokaler. Vår vision av en mötesplats för alla medarbetare och en punkt att träffa våra kunder och samarbetspartners ställer krav på en attraktiv och flexibel lokal, säger Mats Rostö, vd för Nacka vatten och avfall.
    

I arbetet med att ta fram lokalerna har Nacka Vatten och Avfall AB samarbetat med Hifab, Svefa och Spectrum Arkitekter och Stendörren med BSK Arkitekter.