21 mars 2019
torsdag, 18 oktober 2018 15:36

Skandias Väla:Seger för elfte gången i kundnöjdhet

Skrivet av 
alt
Niklas Blonér, centrumchef Väla och Ulrika Nordström, marknadschef Väla. 


Det står nu åter klart att i Sverige är det Skandia Fastigheters köpcentrum Väla, som har de nöjdaste hyresgästerna, med en seger för elfte året i kundnöjdhet i mätningen Fastighetsbarometern Butik. Hos centrumledningen är man som vanligt överväldigad och ödmjuk inför den bedömning kunderna har givit köpcentrumet med ett index på 87, att jämföra med branschsnittets 73.

 

– Till stor del handlar det givetvis om att centrumledningen hela tiden håller fokus på en nära, personlig och serviceinriktad kontakt med hyresgästerna, säger centrumchefen Niklas Blonér. Sammanfattat kan man säga att 70 procent kommer av det dagliga arbetet i centrumet och att det är helt rent och snyggt medan 20 procent handlar om den löpande marknadsföringen med magasin och annonsering.

 

– De sista, men ack så viktiga 10 procenten som gör att vi kan vinna igen och igen tror vi är det där lilla extra, som hos oss till exempel utgörs av oväntade evenemang så som Väla Fashion Show och bröllopstemat vi hade i våras då vi ställde till med bröllopsfest i centrumet och hela 17 par valde att gifta sig hos oss, säger Blonér vidare.

 

Fastighetsbarometern Butik mäter hur butikshyresgästerna upplever sitt köpcentrum och servicen från centrumledning och ägare, hur nöjda hyresgästerna är totalt sett samt hur lojala hyresgästerna är. I årets undersökning deltog 20 köpcentrum i Sverige. Undersökningen presenteras av CFI Group, Fastighetsägarna Sverige och HUI Research.