Skriv ut denna sida
tisdag, 21 augusti 2018 11:29

Kempf, ny chef för Newsecs danska förvaltning

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                       
Newsec tar in Thomas Kempf (bilden) som ny chef för den danska förvaltningsverksamheten, Newsec Datea. Han lämnar därmed en roll som COO på Coor Danmark. Thomas börjar sin nya tjänst den första oktober och fokus framöver kommer att ligga på att fortsätta utveckla arbetet med att digitalisera och effektivisera verksamheten.
    

Thomas Kempf blir del av Newsec Property Asset Managements nordiska ledningsgrupp och kommer att rapportera till Björn Lindeborg, chef Newsecs förvaltningsverksamhet
    

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Thomas Kempf till Newsec. Förra året påbörjade vi ett förändringsarbete i syfte att stärka den danska verksamheten och Thomas har rätt kompetens för att ta det vidare. Dessutom indikerar hans tidigare erfarenheter att han kommer att passa bra in i vår kultur där passion för kollegor och kunder står i fokus, säger Björn Lindeborg.
    

Thomas Kempf är dansk medborgare med mer än 20 års erfarenhet från ISS, både i Storbritannien och Danmark, och han har varit Senior Vice President på Saxo Bank. Under sin tid på Coor arbetade han bland annat arbetat med att höja medarbetar- och kundnöjdheten samt förbättrat effektiviteten. Därtill var han övergripande ansvarig för integrationen av en nyförvärvad verksamhet.

Senaste från Redaktionen