19 mars 2019
torsdag, 16 augusti 2018 11:11

Bonnier hyr ut 1.000 kvm till Clas Ohlson

Skrivet av 
alt
Clas Ohlson flyttar sitt Stockholmskontor och öppnar ett Lab Store i fastigheten Morsaset 2 på Sveavägen i Stockholm.


I slutet av september flyttar Clas Ohlson sitt Stockholmskontor till anrika biografen Rivieras före detta lokaler på Sveavägen 52 och öppnar där samtidigt en helt ny Lab Store som kommer att fungera som ett servicecenter och testlabb. Genom ett större auditorium i biografen kommer Clas Ohlson att erbjuda möjligheten till att arrangera olika typer av kundevent till exempel på temat smarta lösningar för att förenkla livet i hemmet. Totalt hyr Clas Ohlson cirka 1.000 kvm i fastigheten.
    

– Vi har varit på jakt efter en lokal med rätt läge och som har det där lilla extra. En lokal där vi kan skapa en riktig ”hemma hos känsla”. Vi kommer dels att flytta vårt Stockholmskontor hit, dels skapa en flexibel ”lab store”, där vi testar nya koncept och där vi kan arrangera olika aktiviteter. Det blir en mix av kontor och butik som är värdefullt för oss i vår ambition att komma närmare kunden i allt vi gör, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef för Clas Ohlson.
    

– Vi är glada över att Clas Ohlson valt den här fantastiska lokalen till sin nya spännande satsning. Precis som Clas Ohlson vill vi på Bonnier Fastigheter vara nära kunden och samverka i utvecklingen av lokaler, fastigheter och stadsrum. Vi har ägt detta kvarter i nästan 100 år och Clas Ohlsons nya spännande koncept passar mycket bra i den utveckling som skett på Sveavägen de senaste åren, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.