20 mars 2019
fredag, 06 juli 2018 17:37

Fabege hyr ut 3.100 kvm i city

Skrivet av 
alt
Fintech-företaget Trustly nya adress blir Rådmansgatan 40 i Stockholm.

 

Fabege har tecknat avtal om att hyra ut cirka 3.100 kvm till Trustly Group i fastigheten Apotekaren 22, som ligger på Rådmansgatan i Stockholms city. Det gröna hyresavtalet löper på fem år och Trustly tillträder lokalen under tredje kvartalet 2019.

 

– Vi har sökt ett nytt, större kontor som ligger centralt och är lätt att ta sig till men som också erbjuder en inspirerande, dynamisk miljö. Lokalerna på Rådmansgatan motsvarar precis det vi har sökt och vi har alla möjligheter att forma dem efter våra behov, kultur och höga krav på allt från avancerad teknik till sociala ytor, säger Ulrica Falkenberg, CHRO på Trustly.

 

Trustly är ett snabbväxande svenskt fintech-företag som grundades 2008. Företaget tillhandahåller online-betalningar direkt från bankkontot för e-handeln, företag inom finansiella tjänster, resor och spel. Nordic Capital är huvudägare sedan 2018.

 

– Vi ser fram emot att både lära känna Trustlys medarbetare och att utveckla lokalerna så att det speglar deras varumärke och själ. Intresset för de återstående 3.000 kvm i byggnaden är mycket stort och vi hoppas snart kunna presentera fler spännande grannar i kvarteret inom kort, säger Andreas Malmsäter, uthyrningschef på Fabege.