Skriv ut denna sida
torsdag, 05 juli 2018 18:16

Diös förstärker inom stadsutveckling

Skrivet av 
alt
Diös rekryterar Andreas Eriksson, som blir ansvarig för nya affärer, och bolagets nuvarande affärschef i Åre/Östersund, Malin Runberg, får en ny roll som ansvarig för strategier inom stadsutveckling.

 

Diös förstärker och tydliggör sin organisation kring stadsutveckling och inrättar två nya roller. Malin Runberg blir ansvarig för strategier inom stadsutveckling och Andreas Eriksson blir ansvarig för nya affärer. De tillträder sina nya roller den 1 september.  

 

Den förstärka organisationen är ett led i Diös offensiva strategi om stadsutveckling. Malin Runberg, nuvarande affärschef i Åre/Östersund, kommer att fokusera på att skapa relevant innehåll i Diös tillväxtstäders stadskärnor. 

  

Andreas Eriksson, medgrundare till House Be i Åre, kommer att ha fokus på moderna logistiklösningar, datadriven analys av flöden och beteenden och utveckling av community- och co-working-platser.

 

– Vi siktar på att utveckla de bästa och mest attraktiva platserna med relevant utbud inom handel, e-handel, caféer, restauranger, kontor, flexibla och moderna arbetsplatser eller annat som bidrar till ett attraktivt centrum. Det känns riktigt bra att nu lyfta vår strategi till nästa nivå. Malin och Andreas kommer att kunna bidra med sin kompetens och sina erfarenheter, säger Henrik Lundmark, fastighetschef, Diös.

Senaste från Redaktionen