19 mars 2019
tisdag, 12 juni 2018 11:45

DollarStore öppnar i Gränbystaden

Skrivet av 
alt
I fjol öppnade 24 nya butiker och restauranger  i Gränbystaden. Skiss: Gränbystaden norra


Gränbystaden i Uppsala fortsätter att växa och Atrium Ljungberg breddar nu utbudet med DollarStore, som öppnar sin första butik i Uppsala. Den nya butiken omfattar 4.700 kvm och öppnar i slutet av januari 2019.
    

DollarStores butik kommer att ligga på övre plan i samma fastighet där även Jula, Jysk och Rusta öppnar i höst. I och med avtalet med DollarStore är fastigheten om drygt 11.400 kvm fullt uthyrd.
    

– Vi är väldigt glada över den starka utvecklingen i Gränbystaden, som under föregående år hade drygt nio miljoner besökare. DollarStore är ett helt nytt koncept för Uppsala och vi är mycket stolta över att man väljer Gränbystaden för sin första etablering här, säger Jan Hammarling, marknadsområdeschef Gränbystaden.
    

– Vi vet att vi har varit efterfrågade i Uppsala under en längre tid, och det känns fantastiskt bra att vi äntligen får öppna en butik här. Vi ser fram emot öppningen och vi hoppas att Uppsalaborna gör desamma, säger Jennie Ahlberg, etableringsansvarig DollarStore.
    

I fjol öppnade 24 nya butiker och restauranger i Gränbystaden och i år fortsätter utvecklingen i och med att den södra utbyggnaden av gallerian färdigställs. Nordisk Film och O’Learys är några av hyresgästerna som kommer att inrymmas på de dryga 11.000 kvm som invigs den 22 november.

 

Under samma period blir även det andra av totalt tre bostadshus inflyttningsklart med hyresrättslägenheter och kontor.