20 mars 2019
måndag, 11 juni 2018 09:52

Cushman & Wakefield förstärker uthyrningsteamet

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                       
Cushman & Wakefield har rekryterat Magnus Landvik (bilden t v) som senior uthyrare. Han har sexton års erfarenhet av uthyrning från Vasakronan och AP Fastigheter och före dessa anställningar har han arbetat som säljare både i Sverige och internationellt. Landvik tillträder sin tjänst i augusti och är då tillgänglig för nya uppdrag. Ny på företaget är även Erik Ellenfors (t h), som under våren har skrivit en intressant mastersuppsats om fastighetsägarnas syn på coworking-trenden.
    

Sedan tidigare består Cushman & Wakefields svenska uthyrningsteam av Johan Zachrisson, Jessica Gräsberg, Caroline Stjernberg och Victor Estwall
    

– Vi är glada att Magnus och Erik väljer att ansluta till vårt team som genom det får en bra kombination av affärsdriv, goda personliga egenskaper, kunskap och erfarenhet. Det blir helt enkelt ett väl sammansatt team av hungriga och skickliga uthyrare som på ett aktivt sätt löser våra kunders utmaningar, säger Johan Zachrisson, Head of Agency Leasing.
    

– Det är logiskt och bra att vår uthyrnings- och utvecklingsverksamhet växer som en viktig del av vårt tjänsteerbjudande. Vi ser också allt fler uppdrag där vi kan skapa mervärde genom att kombinera kunskaper från flera affärsområden och därigenom utveckla de nya trender som finns på fastighets- och lokaluthyrningssidan, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden and Nordics.