19 mars 2019
fredag, 08 juni 2018 14:20

Castellum välkomnar Long Stay Hotel i Stockholm

Skrivet av 
alt
Castellums Long Stay Hotel i Sollentuna öppnar 54 studiolägenheter om 15-40 kvm i slutet av år 2018.

 

Efterfrågan på lägenhetshotell för privatpersoner och företag har ökat kraftigt det senaste året i Stockholmsregionen. Nu öppnas en möjlighet, då 52 nyrenoverade studios tillskapas i Sollentuna. Företaget Stockholm Hotel Apartments har tecknat avtal om cirka 1.600 kvm för att skapa 52 studios i storlekar om 15-40 kvm.

 

Lägenhetshotellet kommer att inrymmas i del av fastigheten Ekplantan 4 i Sollentuna norr om Stockholm. Fastigheten lämpar sig väl för denna typ av verksamhet, både i gestaltning och planlösning. Läget är dessutom optimalt med bra parkeringsmöjligheter, effektiva kommunikationer samt närhet till E4:an för vidare transport runt om i Stockholm.

 

– Det är alltid roligt när vi kan tillgodose behov från både företag och privatpersoner. Vi hälsar Stockholm Hotel Apartments varmt välkomna till Castellum och fram emot ett långt och trevligt samarbete säger Anders Hägglund, affärsområdeschef Region Stockholm-Norr i Castellum.

 

Samtliga rum är utrustade med kök, matplats och badrum samt har smarta lösningar för förvaring där alla tillgängliga ytor nyttjas. Vidare skapas flera så kallade Connecting Rooms, vilket möjliggör att man kan öppna upp en dörr för att kunna förena två studios till en stor. Detta skapar stor flexibilitet och når ut till en bredare kundgrupp.

 

– Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Castellum och ser fram emot ett långsiktigt samarbete med en professionell fastighetsaktör såsom Castellum, säger Stefan Pedersen, MD för Stockholm Hotel Apartments.

 

Lägenhetshotellet beräknas stå klart att ta emot hyresgäster i slutet av 2018.