21 mars 2019
fredag, 25 maj 2018 11:01

Bonnier: Magasinet fullt uthyrt

Skrivet av 
alt
Cushman & Wakefield har drivit uthyrningsarbetet i Bonnier Fastigheters Magasinet på Sveavägen i centrala Stockholm.


Epiceros har tecknat avtal på den sista kontorslokalen i Bonnier Fastigheters projekt Magasinet (Stormkransen 14), på Sveavägen 53 i Stockholm. Epiceros utvecklar programvara för onlinespel och hyr 360 kvm med inflyttning i oktober 2018. Cushman & Wakefield har bedrivit det exklusiva uthyrningsuppdraget.
    

I och med denna uthyrning är Magasinet fullt uthyrt. Totalt omfattar Magasinet cirka 8.000 kvm kontor fördelat på åtta våningar samt gym och restauranger. Övriga större hyresgäster är bland andra BDO (cirka 4.000 kvm), JTI och Soundtrack Your Brand. Inflyttning för dessa hyresgäster sker mellan juni och november.
    

– Magasinet har varit ett oerhört roligt projekt att arbeta med. Uthyrningsarbetet har gått utomordentligt bra. Läget, produkten och servicen har skapat stort intresse och varit ett vinnande koncept, säger Jessica Gräsberg, Leasing Manager, Cushman & Wakefield.
    

I Magasinet kommer Bonnier Service att driva ett servicekoncept med gemensam reception och konferens i anslutning till innergården samt touch down-arbetsplatser i loungemiljö. Utöver trivsel ger konceptet möjligheter till ökad flexibilitet och ett effektivt nyttjande av lokalerna.
    

– Vi är mycket glada att dessa företag ser sin framtid hos oss i Magasinet. Det är en unik produkt i en klassisk byggnad som skapats genom stora öppna ljusa ytor, moderna ytskikt och effektiva planlösningar. En nyckel till framgången är att vi kunnat erbjuda lokaler med flexibla lösningar, där våra nya hyresgäster kunnat forma ytan efter just sina behov, i kombination med ett bra servicekoncept, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter.