21 mars 2019
torsdag, 17 maj 2018 12:16

Diös avtalar med Koneo i Sundsvall

Skrivet av 
alt
Diös fastighet Metropol i Sundsvall.


I början av oktober flyttar IT- och dokumentlösningsföretaget Koneo in i nya moderna och attraktiva lokaler i företagshuset Metropol i Sundsvall. Fastighetsägare är Diös som just nu utvecklar det nya kontoret till att bli en attraktiv arbetsplats med kreativa ytor, ljusa färger och optimerad planlösning.
    

Företagshuset Metropol i Sundsvall ligger mitt i det expansiva Campusområdet på Universitetsallén i direkt anslutning till Mittuniversitetet, Huset är byggt 1986 och har därför en modern och flexibel planlösning. Interiört genomgick huset en stor förvandling våren 2002 och Diös fortsätter utvecklingen av huset med ytterligare modernisering.
    

I Metropol finns ett 60-tal olika företag från nystartade enmansföretag till stora internationella koncerner. Här har också Diös Sundsvall sitt kontor.
    

– Vi ser fram emot att få hälsa Koneo välkommen till Metropol. Utvecklingen av huset med båda nya företagsetableringar och en attraktivare miljö känns såklart jättebra. Närheten till universitet skapar också förutsättningar för spännande samarbeten framöver säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.