16 januari 2019
måndag, 23 april 2018 11:54

Profi hyr ut 2.835 kvm i Jakobsberg

Skrivet av 
alt
Profi är nöjd med utvecklingen i JV 100 vid Jakobsbergs station med nya stora hyresavtal.

 

Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Didaktus Skolor AB om 2.835 kvm utbildningslokaler. Avtalet löper över tio år och innebär att Didaktus omlokaliserar och utökar sina befintliga lokaler i Profis fastighet JV100 på Järfällavägen 100 invid Jakobsbergs station.

 

Profi köpte fastigheten, som totalt omfattar 22.000 kvm, i juni 2015 med stora vakanser och Profi har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete. Målsättningen har varit att skapa en fastighet som är relevant för kommunens alla invånare, något som Profi är på god väg att lyckas med. Bland övriga hyresgäster märks Järfälla kommun, Friskis & Svettis, Vibblaby husläkarmottagning, Järfälla Djurklinik, Diaverum, Motortrafikskolan och Profis egna koncept för kontorsgemenskap – C/O.

 

– Det här är det andra stora avtalet på kort tid som vi tecknar i JV100. Att befintliga hyresgäster tillsammans med oss väljer att investera långsiktigt visar att vår strategi med JV100 är rätt. Vi har på mindre än tre år skapat en fastighet med verksamheter som är relevanta för många Järfällabor. Det nya avtalet med Didaktus ligger helt i linje med vår strategi för fastigheten, säger Thomas Sipos, vd för Profi.