20 mars 2019
torsdag, 19 april 2018 12:31

Newsec: Herrlin, ny Area Mangarer i Malmö

Skrivet av 
alt

                                                                                                       

I april börjar Jonathan Herrlin (bilden) som Area Manager i Malmö för Newsecs erbjudande inom rekrytering och interimslösningar. Han kommer närmast från Mercuri Urval och han ska i sin nya roll bygga upp och etablera verksamheten i Malmö och Öresundsregionen.

 

– Med Jonathan på plats nere i Malmö får vi äntligen en lokal närvaro i denna expansiva region. Vi är glada över att ha kunnat knyta Jonathan till oss och ser fram emot att nyttja hans erfarenhet inom rekrytering och försäljning, säger Helena Salomonsson, chef för Newsecs erbjudande inom rekrytering och interimslösningar.

Newsecs erbjudande inom rekrytering och interimslösningar har haft en stark tillväxt sedan starten för 5 år sedan och sysselsätter idag cirka 40 medarbetare.

 

– Efter många år i rekryteringsbranschen ser jag nu fram emot vara en del av Newsecs starka varumärke och för att bredda erbjudandet. Det ska bli otroligt spännande att få bygga upp en verksamhet och på sikt även forma mitt team, säger Jonathan Herrlin, Area Manager.