19 mars 2019
torsdag, 12 april 2018 17:23

Mia Forsgren till Diös koncernledning

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                        

Mia Forsgren (bilden), som har varit Diös kommunikationschef sedan 2016, blir nu en del av koncernledningen. Hon ansvarar för Diös varumärke och positionering samt är en del av det utvecklingsarbete som Diös driver med bland annat en tydligare digital närvaro och nya affärsmodeller.  

 

Mia Forsgren har över 25 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring från olika branscher med fokus på digitalt förändringsarbete. Med 15 år inom musikbranschen, senast som Marketing Director på Universal Music, har hon varit del av och drivit musikindustrins evolution inom digitalt ledarskap. Mia Forsgren har även arbetat som vd för Tre Kronor Media, drivit egen konsultbyrå inom PR och kommunikation samt varit vd för reklambyrån Ogilvy Destination.

 

– Fastighetsbranschen står inför stora utmaningar i de förändrade behov och beteenden vi ser på marknaden idag. Mia har varit med i den digitala transformation som musik- och mediebranscherna genomgått och som pågår i fastighetsbranschen, säger Knut Rost, vd, Diös.