20 mars 2019
måndag, 09 april 2018 14:28

Castellum avtalar med Svenskt Tenn

Skrivet av 
alt
I och med att Svenskt Tenn flyttar in i Castellums Kranbilen 2 i Länna är fastigheten fullt uthyrd.


På Lyftkransvägen 11, med en central placering i Länna Industriområde söder om Stockholm, har Castellum uppfört en lager- och logistikbyggnad om totalt cirka 9.000 kvm. Här ska Svenskt Tenn att etablera lager samt distributionsverksamhet för distribution till sina kunder runtom i världen. Lokalen som är cirka 2 500 kvm kommer att användas för bolagets lager- och distributionsverksamhet. Läget erbjuder snabba och effektiva distributionsvägar ut från Stockholm.
    

– Vi välkomnar Svenskt Tenn och tycker det är roligt att kunna erbjuda dem denna fina och funktionella lokal som också är den sista vakanta ytan i denna fastighet, säger Kristian Pamp, affärsområdeschef Region Stockholm-Norr i Castellum.
    

Svenskt Tenn har endast en fysisk butik i Sverige, butiken på Strandvägen 5 i Stockholm, samt försäljning via webben där kunder från hela världen kan handla. I övrigt säljs en begränsad del av sortimentet på butik Tinna i Göteborg samt att Svenskt Tenns tapeter säljs hos ett fåtal tapetåterförsäljare i Sverige.
    

– I och med flytten till Lyftkransvägen i Länna skapas förutsättningar för ett historiskt företag att skapa en modern och effektiv logistik med möjlighet till ökad skalbarhet, kommenterar Maria Veerasamy, vd för Svenskt Tenn.