21 mars 2019
tisdag, 13 mars 2018 14:21

Riksbyggen avtalar med JM Entreprenad

Skrivet av 
alt
I Norra Tyresö centrum uppför Riksbyggen 72 bostadsrätter i Brf Steget. Huset byggs av JM Entreprenad.

 

Riksbyggen och JM Entreprenad har ingått ett femårigt samarbetsavtal för nyproduktion av bostäder i Stockholms län. Syftet med avtalet är ökad effektivitet, kvalitet och ha fokus på hållbarhetsfrågorna genom hela byggprocessen.

 

– Vi har flera pågående projekt med JM Entreprenad i Stockholms län, till exempel brf Djurgårdsvyn i Norra Djurgårdsstaden och brf Steget i Tyresö. Det känns mycket bra att vi har överenskommit om ett långsiktigt samarbete med JM Entreprenad. Tack vare samarbetet kommer vi att få en kontinuitet och möjlighet till ökad effektivisering och kunskapsöverföring mellan projekten, säger Carl-Henrik Appel, regionchef på Riksbyggen Bostad Stockholm/Uppland/Norr.

 

Just nu pågår arbetet med att hitta de första lämpliga projekten som kommer att genomföras inom ramarna för det nya samarbetsavtalet.

 

– JM Entreprenad har ambitionen att ytterligare fokusera sin affär både avseende verksamhet och val av prioriterade kunder. Vårt samarbetsavtal med Riksbyggen ligger i linje med denna ambition där vi är mycket nöjda med vår överenskommelse. Den skapar förutsättning för en effektiv produktion av kvalitativa bostäder där hållbarhetsperspektivet är av särskild vikt. Avtalet utgör grund för ett långsiktigt samarbete med Riksbyggen i värdeskapande form för båda parter, säger Peter Neuberg, vd för JM Entreprenad.