21 mars 2019
torsdag, 15 februari 2018 12:30

Ivarsson blir projektchef på Wihlborgs

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                
Wihlborgs projekt- och utvecklingschef Ulrika Hallengren är tänkt att bli ny vd för Wihlborgs när vd Anders Jarl föreslås som ordförande. I anslutning till detta blir Andreas Ivarsson (bilden) ny projekt- och utvecklingschef. Ivarsson arbetar sedan augusti 2017 som fastighetsutvecklare på Wihlborgs. Han kom då närmast från en roll som marknadsområdeschef på Skandia Fastigheter, där arbetade han i elva år och bland annat var drivande i utvecklingen av Masthusen i Västra hamnen i Malmö. Dessförinnan har Andreas Ivarsson arbetat på MKB, Ikano samt varit med och byggt upp Fastighetsbolaget PBA i Karlskrona.
    

– Andreas Ivarsson har gjort fina insatser och visat ett stort driv och en stark affärsmässighet under det halvår han hunnit vara hos oss. Dessutom har han ett stort förtroende i marknaden och gedigen vana av både utveckling och ledarskap. Vi har många spännande utvecklingsprojekt på gång, på både kort och lång sikt, och jag är övertygad om att Andreas är helt rätt person för att driva dessa, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs.

 

Ivarsson får ansvar för ett tiotal personer i projekt- och utvecklingsteamet och kommer även att ingå i Wihlborgs koncernledning. Han tillträder den nya tjänsten den 1 mars.