21 maj 2019
onsdag, 14 februari 2018 13:45

NIRAS CRES växer

Skrivet av 
alt
Ingela Johansson är affärsområdescef för det växande NIRAS Corporate Real Estate Services (CRES).


Under fjolåret fick NIRAS fler och större uppdrag för befintliga och nya kunder på samtliga tre kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Detta har gett bolaget möjlighet att anställa nya kompetenta kollegor.
    

Hanna Malmberg har börjat som ny teamledare i Göteborg. Hon kommer närmast från Volvo Group Real Estate där hon arbetade som specialist inom yteffektiviseringar och aktivitetsbaserade arbetsplatser (ABW).
  

Sedan ett halvår tillbaka har Enok Landgren förstärkt NIRAS team i Malmö och har under denna period levererat i flera stora kundprojekt för såväl offentliga som privata uppdragsgivare.
    

Dessutom har Tobias Wärme och Fredrik Backlund nyligen anslutit till NIRAS  i Stockholm. Båda har lång erfarenhet av försäljning i fastighetsbranschen och ska arbeta med att utveckla och stärka NIRAS kundrelationer inom den privata marknaden. Tobias Wärme kommer senast från en tjänst som försäljningschef på Objektvision, medan Fredrik Backlund har arbetat hos flera av NIRAS branschkollegor.
    

– Vi har under många år haft förmånen att få driva stora och spännande projekt för våra samhällsnyttiga kunder. Nu har vi även satt ambitiösa mål för att växa inom rådgivning för kunder inom den privata sektorn och då med fokus på Västsverige, Öresundsregionen och Stockholm/Mälardalen, säger Ingela Johansson, affärsområdeschef på Corporate Real Estate Services.
    

Hon tillägger:
– I och med den utveckling som vi sedan sommaren 2017 sett för kontorshyresnivåerna i våra storstäder kommer många lokalhyresgäster få anledning att se över sina lokalförsörjningskostnader. Detta samtidigt som intresset för att skapa attraktiva arbetsplatser och därigenom investera i medarbetarna och i verksamheten är rekordstort. Vi har nu lagt i nästa växel i syfte att nå nya kunder och bli fler CRES-konsulter, så 2018 kommer att bli ett mycket utvecklande och spännande år.