19 mars 2019
fredag, 09 februari 2018 12:44

Atrium Ljungberg hyr ut 1.200 kvm i Sickla

Skrivet av 
alt
Kontorshotellet Business Lounge växer i Sickla.


Business Lounge – ett co-working space och kontorshotell som varit verksamt i Sickla sedan 2014 – har förnyat sitt hyresavtal med Atrium Ljungberg och erbjuder nu över 60 arbetsplatser, fördelade på aktivitetsbaserade drop-in-platser och egna kontorsrum. De nya lokalerna omfattar 1.200 kvm.
    

– En stor fördel med Sickla är att allt finns nära, inte minst i form av köpkvarteret, kommunikationer och närheten till naturen. Det finns också en puls här med grannar som Atlas Copco, Intrum Justitia och gymnasieskolorna i Kunskapsgallerian, säger Carl Johan Eiderbrant, grundare av Business Lounge.
    

Business Lounge riktar sig till entreprenörer och småföretagare i Nacka med en filosofi att underlätta livspusslet genom ett flertal smarta kringtjänster. Affärsidén är att erbjuda medlemskap på olika nivåer där grunden är en arbetsplats med snabbt Wi-fi, gott kaffe, pentry och representativa möteslokaler. Uppgraderingar innebär fri tillgång till mötesrum och egna kontorsrum. Det senaste är ett samarbete med en matkasseleverantör som levererar direkt till kontoret. Företaget har även kontorsytor i Nacka strand och Nacka Forum.
    

– Business Lounge har ett koncept som är efterfrågat i Sickla och Carl Johan Eiderbrants höga servicenivå är framgångsrik, säger Camilla Waxin, uthyrare på Atrium Ljungberg.