19 mars 2019
fredag, 26 januari 2018 11:51

Anders Thor, ny chef på Colliers

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                        

Colliers har rekryterat Anders Thor (bilden) som ny Affärsområdeschef för Uthyrning och Corporate Solutions. Han har många års erfarenhet av fastighetsbranschen och kommer senast från SISAB, där han har ansvarat för ramavtal och hyresavtalsfrågor samt varit en del av transaktionsteamet för förvärv och avyttringar. Tjänsten som Affärsområdeschef är placerad i Stockholm och han kommer att ingå i ledningsgruppen.

 

Dan Törnsten, vd för Colliers Sverige säger:

– Med sin bakgrund som jurist och hyresspecialist har Anders en bra profil för att leda både Uthyrning och Corporate Solutions. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och hans erfarenhet och kompetens kompletterar vårt befintliga team på Colliers.

 

Anders Thor, blivande Affärsområdeschef Uthyrning & Corporate Solutions, säger:

– Det känns jättekul att börja på ett så välrenommerat och trevligt bolag som Colliers. Jag ser fram emot att driva uthyrningsverksamheten och Corporate Solutions och stärka Colliers position på marknaden. Med engagerade och duktiga medarbetare samt ett starkt varumärke, kommer vi att kontinuerligt skapa mervärde åt våra uppdragsgivare och öka vårt marknadssegment. 

 

Rozana Yevno, som är tf Affärsområdeschef för Uthyrning, återgår som ansvarig för Uthyrning i Göteborgsregionen och för uthyrningsteamet i Göteborg när Anders tillträder tjänsten i början av april.

 

Dan Törnsten, vd, säger:

– Rozana har gjort ett väldigt bra jobb under tiden hon varit tillförordnad Affärsområdeschef och vi vill tacka så mycket för hennes driv och engagemang för Colliers och våra kunder.