18 augusti 2019
måndag, 15 januari 2018 12:52

Marnell och Liljenberg i nya roller på ETTELVA

Skrivet av 
alt

                                                                                                                              
ETTELVA Arkitekter genomför nu en omorganisation av företaget för att öka tydligheten internt och gentemot marknaden. I samband med det utses Mats Marnell (bilden t v) som ansvarig för Kreativ utveckling och Nico Liljenberg (t h) blir delansvarig för kompetensområdet Bostad. 


Kreativ utveckling är en ny funktion i ETTELVA som ska arbeta strategiskt med utbildning, inspiration och omvärldsbevakning tvärs genom företagsstrukturen. Mats Marnell, som även är ansvarig för kompetensområdet Bostad, ska i den nya rollen fokusera på att ytterligare höja ambitionen för gestaltning och arkitektur.
    

– Med ett starkt tryck på beställningar och högt tempo i uppdragen upplever vi att det är viktigt att lyfta blicken och satsa i ännu högre grad på gestaltning för att uppnå kreativ höjd, säger Anders Lindh, vd för ETTELVA.

 

Nico Liljenberg blir ansvarig för Bostad tillsammans med de tidigare teamledarna Johan Roos och Mats Marnell. Liljenberg har arbetat på ETTELVA som bostadsarkitekt sedan 2004 och är sedan tidigare partner och ledamot i ETTELVAs styrelse.
    

– Det ska bli fantastiskt roligt att vara med och utveckla kompetensområdet Bostad vidare. Jag har en stor passion för bostadsarkitektur och den utmaning det innebär att förena estetik, funktion och ekonomi till en riktigt god boendemiljö, i dag och i framtiden, säger Nico Liljenberg.


ETTELVA Arkitekter har växt snabbt under de senaste åren. Sedan 2014 har kontoret växt med 36 procent, och med den nya organisationen säkerställer ETTELVA att företaget har en god grund att stå på för att förbereda sig för en marknad i förändring.