21 mars 2019
torsdag, 21 december 2017 18:09

Stendörren hyr ut 5.500 kvm till LeasePlan

Skrivet av 
alt
Stendörren hyr ut i ett avtal om 10 år LeasePlans nya flaggskeppsanläggning för bilförsäljning, omfattande 5.500 kvm, i Upplands Väsby.

 

 

Stendörren Fastigheter AB har tecknat hyresavtal med LeasePlan Sverige AB avseende en ny bilanläggning. Förhyrningen är på 10 år, omfattar cirka 5.500 kvm och ska inrymma LeasePlans nya flaggskeppsanläggning för bilförsäljning. Avtalet innefattar en ombyggnation av Stendörrens befintliga fastighet på Truckvägen 2 i Upplands Väsby, vilken erbjuder ett unikt skyltläge mot E4:an.

 

– Vi ser en stark tillväxt i Stockholm och att intresset för denna typ av lokaler är stort. Hyresavtalet med LeasePlan ger Stendörren ett långt och starkt kassaflöde och vi ser fram emot en lång och givande relation, säger Fredrik Brodin, vd för Stendörren Fastigheter AB

 

– Det är väldigt roligt att få vara en del av LeasePlans frammarsch i Sverige. Vi glada och stolta över att kunna få dem som kund, säger Maria Mastej, Marknads- och uthyrningschef på Stendörren Fastigheter AB.

 

– Vi är väldigt glada över att tillsammans med Stendörren Fastigheter fortsätta dialogen och utveckla vår nya anläggning, säger Roelof Hansman, vd, LeasePlan Sverige AB.

– LeasePlan fortsätter att leverera i enlighet med vår nya strategi att bygga upp en egen retail business med fokus på att sälja f.d. leasing-/begagnade bilar till slutkonsument (B2C). Grunden för en lyckad satsning är en förstående och lyssnande partner, vilket vi verkligen känner att Stendörren Fastigheter har varit hittills. Vi ser verkligen fram emot denna resa tillsammans med Stendörren, framtill den dagen då anläggningen står färdig, säger Niklas Gustafson, Remarketing Director på LeasePlan Sverige AB.