17 januari 2020
torsdag, 21 december 2017 12:08

Nordisk Renting utökar samarbetet med Saint-Gobain

Skrivet av 
alt
Denna fastighet i Skien blir den tredje fastigheten i Norge som Nordisk Renting hyr ut till VVS-grossisten Brødrene Dahl, som ingår i den franska koncernen Saint Gobain.

 

 

 

alt
Caroline Bertlin, vd på Nordisk Renting.Nordisk Renting utökar samarbetet med den norska VVS-grossisten Brødrene Dahl genom förvärv av en fastighet i Skien sydväst om Oslo från Hartvig Larsen Holding AS. I samband med förvävet har parterna tecknat ett 15-årigt hyresavtal med en option för Brødrene Dahl att förvärva fastigheten till ett förutbestämt pris under hyrestiden.

    

Fastigheten har en uthyrbar area på 2.500 kvm och inrymmer ett lokalt service- och distributionscenter för Brødrene Dahl som ingår i den franska koncernen Saint-Gobain, som Nordisk Renting har samarbetat med sedan 1999.
    

Med den nu genomförda affären omfattar samarbetet i Norge tre affärer och inkluderar Brødrene Dahls centrallager i Ski utanför Oslo samt de två lokala distributionscentren i Larvik och Skien. Alla tre är strategiska för en effektiv distibution av varor till företagets kunder.
    

– Vi är mycket glada över att fortsätta och utöka vårt långsiktiga samarbete med Brødrene Dahl och Saint-Gobain. Affären är helt i linje med vår affärsidé att erbjuda långsiktig leasing av strategiska fastigheter med bibehållen kontroll för våra kunder, säger Caroline Bertlin, vd på Nordisk Renting.