19 november 2019
torsdag, 12 oktober 2017 11:20

Colliers rekryterar Rebecka Norberg

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                     
Colliers har rekryterat Rebecka Norberg (bilden) som ny affärsområdeschef för Transaktion. Norberg kommer att ha ansvar för hela affärsområdet både strategiskt och operativt samt ha ansvar för bolagets största kunder. Dessutom kommer hon att leda transaktionsteamen i Stockholm och Göteborg och vara en del av ledningsgruppen. Hon tillträder sin tjänst i mitten av december.
    

Rebecka Norberrg har över tolv års erfarenhet av kommersiella fastigheter, med fokus på transaktion. Hon har nu rollen som transaktionsansvarig för ICA Fastigheter och kommer dessförinnan från CBRE, där hon arbetade i tio år. Från tiden på CBRE har hon även stor internationell erfarenhet från London, Madrid, Berlin och New York.
    

– Vi är väldigt glada över att ha hittat rätt person som kan leda vårt transaktionsteam och bli en del av Colliersfamiljen. Rebecka har en gedigen erfarenhet i branschen och då vi kommit i kontakt med varandra många gånger under de gångna åren vet jag att vi gjort en bra rekrytering. Vi har mycket i pipen just nu och ser fram emot en produktiv avslutning av året och början på 2018. Här spelar Rebecka en viktig roll och vi ser att hon, med sitt engagemang och driv ytterligare kommer att vässa vårt erbjudande att ge våra kunder marknadens bästa service och expertis, säger vd Dan Törnsten.