19 november 2019
tisdag, 10 oktober 2017 18:16

Tre nya till Familjebostäders ledning

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                           

I samband med att Familjebostäder i Göteborg sjösätter en ny organisation för att tydligare fokusera på förvaltningen och hyresgästerna, välkomnas också tre nya nyckelpersoner. Alan Schürer (bilden t h), Niklas Derunger (bilden i mitten) och Jonas Ward (bilden t h), är nu delar av Familjebostäders ledning.

 

Alan Schürer har anställts som chef för den nya avdelningen förvaltningsutveckling på Familjebostäder, medan Jonas Ward är ny distriktschef i Bergsjön, och Niklas Derunger utsetts till distriktschef södra samt ansvarig för förvaltningen av de många nya fastigheter som Familjebostäder bygger tillsammans med Framtiden Byggutveckling i områden som Tynnered, Nya Hovås och på Donsö.

 

Familjebostäders roll som förvaltande bolag har utkristalliserats tydligare i och med att Framtidenkoncernens nybyggnation numera utförs av Framtiden Byggutveckling.

 

– För att på bästa vis möta kunders och framtidens behov och utvecklas i en bra riktning gör vi nu ett omtag i vår organisation och spetsar förvaltningen bland annat med hjälp av de tre nya cheferna, säger Per-Henrik Hartmann, vd för Familjebostäder i Göteborg.