22 november 2019
måndag, 04 september 2017 11:52

Atrium Ljungberg rekryterar Ulrica Thelin

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                           
Atrium Ljungberg har rekryterat Ulrica Thelin (bilden) som försäljningsansvarig Bostad. Hon kommer närmast från SSM Bygg- och Fastighets AB. Hos Atrium Ljungberg kommer Thelin att ha ansvar för att bygga upp och etablera strategier och strukturer för försäljningen av bolagets nyproducerade bostadsrätter.
    

– Tillsammans med affärsutvecklare, bostadscontroller och erfarna projektledare för vår nya bostadssatsning kommer Ulrica Thelin vara en viktig del i vårt byggande av attraktiva bostads- och stadsmiljöer. I vår vision om att skapa stadsmiljöer som lever dygnet runt spelar bostäder en viktig roll tillsammans med arbete, lärande, kultur, service och handel, säger Monica Fallenius, affärsområdeschef Transaktion och etablering på Atrium Ljungberg.
     

Just nu pågår byggande av nya bostäder i Gränbystaden i Uppsala där Atrium Ljungberg ska bygga 500 hyres- och bostadsrätter inom de kommande fem åren. I Sickla i sydöstra Stockholm finns planer för mer än 1.200 nya lägenheter på bland annat på Nobelberget och i Kyrkviken.

 

Dessutom planerar bolaget för ytterligare bostäder på Mobilia i Malmö och bostäder som en del av projektet BAS Barkarby i Järfälla.