19 november 2019
onsdag, 30 augusti 2017 10:14

Hans Ragnarsson går till Amasten

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                     
Rikshems CFO Hans Ragnarsson (bilden) har valt att avsluta sin tjänst på Rikshem. Han kommer istället att bli CFO på börsnoterade Amasten där han ersätter Martin Sersé som varit CFO i bolaget sedan mars 2015.
    

Hans Ragnarsson har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från en tjänst som CFO på Rikshem och har dessförinnan arbetat som CFO på Akelius. Hans Ragnarsson är utbildad ekonom vid Uppsala Universitet.
    

– Hans Ragnarsson och jag har arbetat med varandra till och från sedan 2000 och tillsammans har vi byggt upp flera framgångsrika företag inom fastighetssektorn. Det är en glädje att återigen få bygga upp ett bolag tillsammans, säger Jan-Erik Höjvall, tillträdande vd i Amasten.
    

Tid för Hans Ragnarssons tillträde som CFO är ännu inte fastställt men tillträde kommer att ske inom 6 månader. Martin Sersé kvarstår i sin befattning som CFO tills dess att Hans Ragnarsson tillträder. Bolaget tackar Martin Sersé för hans bidrag till att ta Amasten till det bolag det är idag.