17 januari 2020
måndag, 03 juli 2017 14:32

White rekryterar Niklas Svensson

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                  
Stockholms stads biträdande stadsbyggnadsdirektör, Niklas Svensson (bilden), kommer den 10 september att påbörja en ny tjänst hos White arkitekter som utvecklingsansvarig för Stadsbyggnad. Han kommer att stärka Whites erbjudande inom strategisk planering och digitalisering.
    

Niklas Svensson har de senaste 17 åren varit verksam i Stockholms stad, och har en lång erfarenhet av att arbeta i kommunala processer. Han har under sin tid som biträdande stadsbyggnadsdirektör i Stockholms Stad visat prov på viktiga egenskaper inom utveckling och digitalisering för dialog och delaktighet i översiktlig planering. Stadsbyggnadsfrågor är ett prioriterat område i Whites pågående internationella satsning, där Niklas Svensson blir ett viktigt strategiskt tillskott.
    

– Vi kommer att ha stor nytta av Niklas kompetens och nätverk sprunget ur hans gedigna bakgrund. Vi har redan ett flertal aktuella och uppmärksammade projekt inom stadsbyggnad, som till exempel Södra Skanstull här i Stockholm och Climate Innovation District i Leeds, och nu får vi en ännu starkare uppställning medarbetare. Det känns kul och inspirerande att få välkomna Niklas till teamet efter sommaren, säger Ulla Bergström, kontorschef i Stockholm.