17 januari 2020
fredag, 30 juni 2017 16:16

NIRAS utökar med energirådgivning

Skrivet av 
alt

                                                                                                            
NIRAS utökar tjänsteutbudet i Sverige med energirådgivning. Tjänster som erbjuds är bland annat förvaltningsstöd, upphandlingsstöd samt projektledning och rådgivning inom specialområdet där effektiv elhandel och miljöoptimering ligger i fokus.
   

Thomas Arnoldson (bilden) är certifierad elhandlare, som leder den nya satsningen. Han har lång erfarenhet från energibranschen där han arbetat på Tekniska verken i Linköping och Bixia de senaste 15 åren med bland annat kundanpassade miljöriktiga elhandelslösningar mot industri, fastighetsförvaltning och offentlig sektor.
    

– Det är väldigt spännande och en positiv utmaning att arbeta som konsult och assistera NIRAS kunder i syfte att sänka deras kostnader och säkerställa kvalitet, efter många år i leverantörsledet, säger Thomas Arnoldson.

 

─ Att utöka vårt tjänsteutbud med energirådgivning ligger i linje med vårt arbete för hållbar samhällsutveckling där FN:s Sustainable Development Goals och Agenda 2030 är en självklar del av vår verksamhet, säger Christian Wihlborg, affärsområdeschef NIRAS Mangement.