22 november 2019
tisdag, 23 maj 2017 09:58

Sandra Jonsson, ny teknikchef på Vasakronan i Stockholm

Skrivet av 
alt

                                                                          
Vasakronan har anställt Sandra Jonsson (bilden) som teknikchef i Stockholm. Hon är civilingenjör i industriell ekonomi från KTH och hon kommer närmast från en tjänst som Operations Manager på Schneider Electric Sverige där hon sedan sin examen haft ett antal olika roller och bland annat jobbat med att förändra och utveckla driftorganisationen. Sandra Jonsson tillträder sin nya tjänst i slutet av augusti.
    

Som teknikchef i Stockholm får Sandra Jonsson ansvaret att utveckla organisationen, implementera den nya strategin för energioptimering och även säkerställa att Vasakronan fullt ut nyttjar de möjligheter som digitaliseringen erbjuder.
    

– Tekniken i våra fastigheter blir alltmer komplex och fokus ligger därför på kompetensutveckling, energioptimering och att nyttja digitaliseringen i ännu högre grad. Totalt jobbar ungefär 150 medarbetare i teknikorganisationen varav 75 i Stockholm. Rollen som teknikchef i Stockholm är därför en nyckelroll i bolaget. Sandras erfarenhet och person blir ett värdefullt tillskott, säger Nicklas Walldan, chef teknik, service och utveckling.